Echipa noastra, The Markers Consult, a creat un nou produs dedicat oamenilor de afaceri din Romania si anume site-ul www.portalmanagement.ro. “Inspiratie pentru performanta in afaceri” este deviza acestui proiect care isi propune sa ajute antreprenorii si managerii din Romania in drumul catre perfectionare si catre atingerea succesului profesional. Din materialele scrise de consultanti experimentati si specialisti in domeniu, oamenii de afaceri isi pot gasi noi idei care sa ii ajute sa isi dezvolte companiile si sa inteleaga mai bine ultimele tendinte din domeniul business.

Catalin Ionescu MSc, MBA, trainer, consultant si coach de peste 20 de ani cu 15 ani experienta in functie manageriala si de lider spune ca ‘’PortalManagement face parte din tot ceea ce este caracteristic pentru disruptive education. Este un pas important in acest domeniu si reprezinta fara nicio indoiala viitorul. Disruptivul patrunde in toate domeniile datorita acestei inventii care a fost cel mai important proces economic al secolului XX, si anume internetul. Astfel ca informatia devine din ce in ce mai ieftina si aproape ca devenit o comoditate. Ceea ce adauga valoare, este nivelul inalt de expertiza si capacitatea de a structura informatia astfel incat sa fie usor de gasit, usor de “ingurgitat” si prietenoasa cu tine.

Cu siguranta ca, in viitorul apropiat, PortalManagement  va deveni un domeniu de referinta in ceea ce inseamna informatia de management, organizare si conducere a oricarei organizatii.’’

Acceseaza si tu site-ul nostru pentru a te inspira din articole de specialitate ce acopera o varietate de teme, precum tehnici de vanzare, finante si economie, management si leadership, marketing si branding, marketing online, resurse umane sau relatii publice si comunicare. Totodata, oamenii de afaceri se pot inspira din povestile de succes ale unor companii de renume si din interviurile realizate cu diversi antreprenori experimentati care impartasesc reusitele carierelor lor.

In plus, te ajutam sa te dezvolti si recomandandu-ti o multime de evenimente dedicate tie, precum conferinte, traininguri sau workshopuri de specialitate. Tot aici ai posibilitatea de a cumpara carti care aprofundeaza subiecte de maxim interes din domeniul business si, nu in ultimul rand, poti adresa intrebari la care vei primi raspuns de la specialistii si consultantii ce iti stau la dispozitie.

Portal Management iti ofera  un voucher in valoarea de 100 de lei pentru participarea la oricare dintre evenimentele organizate de Traininguri Specializate Romania, o auditare gratuita a campaniilor Google AdWords si Ebook-ul “Cum sa fii un lider eficient” in momentul in care te inscrii la newsletter-ul site-ului.

Poti gasi Portal Management si pe retelele sociale, astfel: pe Facebook la adresa www.facebook.com/PortalManagement, pe Google+ la adresa https://plus.google.com/+PortalmanagementRo2014/about, pe Twitter la adresa https://twitter.com/PortalMngmt, pe LinkedIn la adresa www.linkedin.com/company/portal-management. In plus, numarul de telefon 031.425.17.22 si adresa de email contact@portalmanagement.ro, iti stau la dispozitie.

 

Tu pentru ce ai nevoie de servicii de marketing online?

Generare de lead-uri


Marketing 4 Ecommerce

Branding si vizibilitate

 

Sharing is caring!