Reteaua de socializare Facebook a devenit atat de cunoscuta, incat sunt tot mai putine persoanele care nu au un cont deschis aici. Totusi, aceasta retea nu numai ca deschide calea catre comunicare, ci se poate transforma intr-o adevarata resursa pentru companiile care vor sti sa o exploateze pentru a atrage mai multi clienti valorosi.

Facebook a devenit o cale de acces spre potentiali clienti, deoarece contine informatii demografice importante. Potrivit opiniei Clarei Shih, autor al cartii “Era Facebook”, este necesar sa fii prezent acolo unde iti sunt clientii sau potentialii clienti.

Experta ne reaminteste ca, in cazul in care detinem o companie, trebuie neaparat sa tinem cont de faptul ca pe aceasta retea de socializare au deja cont cateva sute de milioane de utilizatori, iar aici se afla o mare parte din clientii pentru o multime de produse.

Facebook poate fi utilizat ca un instrument de marketing prin crearea unei pagini proprii, care trebuie sa fie bine pusa la punct. Trebuie spus ca in acest moment, exista milioane de pagini Facebook, care aduna peste 10 milioane de fani in fiecare zi, conform datelor statistice ale site-ului.

Companiile isi pot pune bazele unei pagini Facebook care sa le reflecte activitatea si numele, iar in cadrul acesteia pot exista link-uri spre site-ul firmei sau spre paginile de vanzare online. In acest fel procedeaza mari companii. precum Coca-Cola, TUI sau Amazon.

Clara Shih recomanda stabilirea unui obiectiv exact in privinta utilizarii acestei retele sociale. Este bine sa stiti de la inceput, daca va propuneti sa cumulati mai multi clienti prinintermediul site-ului sau sa va faceti cunoscut brandul.

Recomandrea specialistilor este aceea de a solicita prietenilor si membrilor de familie sa devina fani, avand in vedere ca, in medie, fiecare utilizator Facebook are circa 140 de “prieteni”, care ii urmaresc activitatea aproape in fiecare zi.

Daca vreti sa aveti mai multi fani este important sa actualizati pagina cu informatii proaspete

Pe Facebook pot fi postate date despre obicetul de activitate al companiei voastre, dar si imagini expresive sau demonstratii ale unor aplicatii de business. Trebuie ca pagina respectiva sa va reflecte afacerea, iar daca vindeti produse de infrumusetare, de pilda, pagina trebuie sa arate in mod diferit fata de cea a unui producator de anvelope.

Specialistii recomanda ca aceasta retea de socializare sa nu devina o platforma pentru vanzari, ci doar o unealta de marketing, care sa atraga cat mai multi clienti.

Trebuie sa va ascultati adeptii de pe Facebook, care vor ajunge sa isi posteze opiniile despre produsele voastre, despre cat de utile sunt acestea pentru ei, vor pune intrebari si vor deveni interesati, asa ca trebuie sa raspundeti cat mai pertinent. Feed-back-ul este extrem de important!

In cazul in care va doriti cat mai multi fani este esential sa actualizati pagina respectiva cu noi informatii, referitoare la produse, promotii sau diferite evenimente speciale. Un profil al unui utilizator de pe Facebook pune la dispozitie o serie de date despre varsta si statutul social al potentialilor clienti, despre orasul in care locuiesc, job, educatie sau hobby, informatii extrem de valoroase in scopul derularii unei strategii de marketing si publicitate care sa aiba efect.

In momentul cand va faceti o pagina Facebook, este bine sa va amintiti ca rezultatele nu vor fi imediate, ci va fi nevoie de timp pentru a va face cunoscut pe site-ul de socializare, insa din clipa cand aveti multi fani, feedback-ul va fi foarte atractiv.

Servicii de promovare social media remarcabile

 

Implementare, dezvoltare, administrare, optimizare conturi si campanii social media

(Facebook,
fb
Google+,
gplus
LinkedIn,
in
Youtube,
yout
Twitter)
tweet

 

fatastiatica2

Stiai ca…

 

  • 87% dintre anteprenori spun ca prezenta in social media a avut un impact pozitiv asupra afacerii lor?

 

  • Pentru 6 ore pe saptamana dedicate conturilor de social media, 64% dintre afaceri au obtinut leaduri pentru businessul lor?

 

 • 75% dintre responsabilii de marketing spun ca prin intermediul social media au reusit sa creasca traficul site-urilor?
brand
Retelele sociale sunt importante, atat din punct de vedere al cresterii brandului pe piata, al vizibilitatii brandului, al increderii clientului in brand, cat si din punct de vedere al indexarii de catre motoarele de cautare si al cresterii traficului pe site.
In acelasi timp, prin intermediul promovarii serviciilor si a produselor prin retelele sociale se poate ajunge la o rata de conversie eficienta pentru orice afacere.
conversie
comunicare
Efectiv, trebuie sa fiti prezenti si activi in social media pentru a avea o comunicare eficienta si umana cu clientii vostri, pentru a avea mai multi vizitatori pe site, pentru a avea mai multi clienti.

 

Tu cat de eficient iti promovezi afacerea in social media?

 

De ce trebuie ca afacerea ta sa fie prezenta in social media?

iconpromovare3
 • Cresti increderea in brand;
 • Toata lumea (inclusiv clientii si potentialii tai clienti) este prezenta in social media. Ceea ce inseamna ca este un canal de comunicare intre afacerea pe care o conduci si clienti;
 • Cresti traficul site-urilor tale;
 • Cresti rata de conversie;
 • Generezi leaduri pentru afacerea ta;
 • Aduci noi clienti si noi vanzari;
 • Ajungi cu afacerea ta catre o retea cat mai mare de potentiali clienti;
 • Ajuti site-ul tau sa creasca in clasamentul motoarelor de cautare (SEO);
 • Pentru ca si concurenta ta este prezenta.

 

 

Vom dezvolta si implementa

gratuit paginile de social media necesare promovarii afacerii tale!

 

 

 

De ce sa externalizezi catre The Markers serviciul de implementare si administrare a conturilor de social media?

 • Pentru ca suntem dedicati non-stop conturilor tale;
 • Pentru ca avem experienta a peste 3 ani de implementare si administrare a peste 100 de conturi de social media, apartinand unor companii ce au diferite domenii de activitate;
 • Pentru ca elimini timpul pierdut de tine sau de angajatii tai pentru administrarea conturilor si il folosesti pentru dezvoltarea si eficientizarea afacerii;
 • Pentru ca gandim obiectiv referitor la afacerea ta si suntem apropiati de clientii si potentialii tai clienti;
 • Pentru ca gandim ca niste oameni de vanzari, dar si ca niste clienti, astfel incat stim ce isi doresc oamenii si cum sa le oferim ceea ce isi doresc de la afacerea ta;
 • Pentru ca iti vom oferi un specialist dedicat contului tau, copywriter cu experienta relevanta in implementarea si administrarea conturilor de social media.
iconpromovare

 

 

Vom dezvolta si implementa

gratuit paginile de social media necesare promovarii afacerii tale!

 

 

 

Ce fac specialistii The Markers pentru afacerea ta
(pentru administrarea conturilor de social media):

iconpromovare2
 • Creaza paginile de Facebook si Google+, LikedIn, Youtube si Twitter;
 • Personalizeaza paginile cu cover photo si poza de profil relevante;
 • Creeaza taburi care sa ajute la: prezentarea companiei, a catalogului, a serviciilor, a site-ului sau care sa ajute la generarea de leaduri sau colectarea de adrese de email;
 • Creeaza cel putin o postare zilnica pe pagina de Facebook si Google+ (inclusiv in weekend), postari create special pentru afacerea ta, tinand cont de ceea ce ii intereseaza pe potentialii tai clienti;
 • Se implica in crearea unei comunitati si stabilirea interactiunii cu fanii in timp real;
 • Comunica noutatile oferite de catre compania ta imediat cum acestea apar;
 • Asigura generarea de trafic relevant pe site-ul tau din retelele sociale;
 • Ofera consultanta continua pentru generarea de vanzari si leaduri prin intermediul retelelor sociale.

 

Ce servicii sunt incluse pentru implementarea si optimizarea campaniilor platite pe Facebook, promovare social media?

 • implementarea eficienta a campaniei;
 • targetarea eficienta bazata pe nevoile pietei si pe identificarea corecta a targetului produselor si a serviciilor pe care le promovezi;
 • crearea unor texte de promovare eficiente;
 • urmarirea si eficientizarea ratei de conversie;
 • pastrarea unei eficiente maxime pentru bugetul companiei,
  astfel incat campaniile sa fie profitabile.
fbpromovare2

 

 

Vom dezvolta si implementa

gratuit paginile de social media necesare promovarii afacerii tale!

 

 

 

 

Tu pentru ce ai nevoie de servicii de marketing online?

Generare de lead-uri


Marketing 4 Ecommerce

Branding si vizibilitate

 

Sharing is caring!