1. L.L. Bean

 

De ce este extraordinar: Pentu ca este un exemplu de pagina care se concentreaza pe client, pentru ca posteaza update-uri cu poze extraordinare, filmulete si ponturi pentru aventurieri in aer liber, cat si pentru faptul ca au unele  sectiuni in care clientii pot posta poze utilizand hashtag-uri specifice si o alta sectiune unde poti sa te abonezi la mailurile lor sau sa le urmaresti celelalte conturi de social media.

 

ll-bean-facebook-page-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Intrepid Travel

De ce este extraordinar: Agentia de turism Intrepid Travel a pus laolalta o pagina de Facebook cu o sectiune in care te poti conecta si cu alti turisti  care impart experiente si isi exprima parerile despre calatoriile lor si care au posibilitatea sa caute si sa rezerve alte calatorii fara a fi nevoie sa paraseasca pagina proprie de Facebook.

 

 

intrepid-facebook-page

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contacteaza-ne acum daca si tu iti doresti o pagina de Facebook remarcabila!
3. Threadless

De ce este extraordinar: Cei de la Threadless au o multime de imagini tari pe pagina lor – poza de coperta reprezinta diferite modele de pe tricouri si au chiar si aplicatia Instagram evidentiata in partea de sus a paginii. O alta functie permite utilizatorilor sa voteze diverse modele de tricouri si sa participe la concursuri de design. Marele avantaj al acestei pagini este acela ca utilizatorii nu sunt nevoiti sa iasa de pe pagina lor de Facebook.

 

Screen_Shot_2015-01-22_at_6.59.10_PM

 

 

 

4.  Nutella

De ce este extraordinar: O pagina de Facebook tare cum este aceasta, poate ajuta sa aduca un produs la viata. Nutella are o sectiune speciala, nu intamplator numita “Nutiquette” care respecta regulile unei pagini de Facebook si astfel seteaza un nivel ridicat de asteptari pentru fanii ei. Compania mai distribuie si o multitudine de imagini tari pe perete care genereaza un numar enorm de abonati.

 

 

nutella-facebook-page-761

 

 

 

Contacteaza-ne acum daca si tu iti doresti o pagina de Facebook remarcabila!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Zappos

De ce este extraordinar: Zappos e cunosct datorita departamentului foarte bun de servicii clienti si isi mentine aceasta reputatie si pe pagina de Facebook. Zappos a profitat din plin de noile caracteristici de call-to-action prin amplasarea unui buton “Cumpara acum” in partea de sus a paginii de Facebook.

 

zappos-facebook-page

 

 

 

 

  1. National Hockey League

 

De ce este extraordinar: Pe pagina lor prioriteaza lucrurile care ii atrag cel mai mult pe utilizatori: poze si filmulete, evenimente live si concursuri care le ofera posibilitatea de a castiga bilete. Si nu doar atat! Sunt publicate constant stiri, noutati relevante care asigura un nivel ridicat de fidelizare din partea fanilor.

Contacteaza-ne acum daca si tu iti doresti o pagina de Facebook remarcabila!

 

 

nhl-facebook-page-2

 

 

 

 

  1. Tough Mudder

 

De ce este extraordinar: Cursa anuala de obstacole Tough Mudder care are evenimente saptamanale peste tot in SUA si care isi doneaza profitul Proiectului Luptatorului Ranit,  se ajuta de siteurile social media precum Facebook, pentru atragerea de noi participanti. Fiecare eveniment apare intr-o lista de “evenimente viitoare” si posteaza mereu poze si filmulete pentru a tine oamenii “in priza”.

tough-mudder-facebook-page-2

 

 

 

  1. Jude Children’s Research Hospital

 

De ce este extraordinar: St. Jude’s este o organizatie bazata pe voluntariat si donatii si fac o treaba fantastica prin angrenarea voluntarilor si donatorilor pe Facebook. Postarile si pozele lor sunt de foarte mare impact oferind testimoniale si povestiri reale ale pacientilor care au fost ajutati datorita generozitatii oamenior, multi dintre acestia fiind fanii lor pe Facebook. Pagina lor ofera si aplicatii care permit donatii si cautarea de job-uri direct de pe pagina de Facebook.

 

 

st-jude-facebook-page

 

 

Contacteaza-ne acum daca si tu iti doresti o pagina de Facebook remarcabila!

 

 

  1. Starbucks

 

De ce este extraordinar: Starbucks a adoptat inca de la inceput modul social media, rezultatul observandu-se in pagina lor de Facebook. Sectiunile specifice poarta utilizatorul catre paginile locale de Facebook, astfel, si un nonvorbitor de engleza poate ajunge pe pagina specifica tarii din care o viziteaza. De asemenea, mai foloseste si o aplicatie inteligenta de localizare a magazinelor proprii.

 

starbucks-facebook-page

 

 

 

10. Livescribe 

De ce este extraordinar : Livescribe face o treaba extraordinara prin integrararea experientei de a face cumparaturi pe pagina lor de Facebook ca apoi sa o transforme in ceva social. Acesta este un exemplu foarte bun de pagina care, in multe feluri, functioneaza ca un site de afaceri. Special este faptul ca au construit o aplicatie de Suport Clienti chiar in pagina, fapt care iti permite sa ramai pe Facebook pentru a pune o intrebare, impartasi o idee, raporta o problema sau sa faci o recomandare.

Contacteaza-ne acum daca si tu iti doresti o pagina de Facebook remarcabila!

 

 

livescribe-facebook-page

 

 

Contacteaza-ne acum daca si tu iti doresti o pagina de Facebook remarcabila!

 

 

11. Burt’s Bees

De ce este extraordinar: Aceasta pagina de Facebook foloseste o sectiune cu sondaje pentru a pune intrebari cu privire la preferintele aromelor, numele de produse, si asa mai departe. Clientii au optiunea de a vota, de a vedea rezultatele si/sau de a impartasi optiunile lor pe propria pagina de Facebook. Au de asemenea si o sectiune de vouchere care le da posibilitatea clientilor de a economisi bani.

burts-bees-facebook-poll

 

 

12. Easy Lunch Boxes

De ce este extraordinar: Daca tot exista atat de mult spatiu in locul unde se pune poza de coperta, de ce sa nu fie utilizat pentru imagini colorate cu un puternic impact vizual? Asta este exact ce face Easy Lunch Boxes: totul este observat imediat de un utilizator care intra pe pagina lor de Facebook. In afara de a posta imagini distractive si filmulete, pagina include de asemenea si aplicatii care permit utilizatorilor sa puna intrebari, sa se aboneze la newsletter, sa le urmareasca blogul si chiar sa obtina retete si idei pentru masa de pranz. Per total pagina este bine pusa la punct din punct de vedere al marcii si afiseaza clar utilitatile produsului lor.

 

easy-lunch-boxes-facebook-page

 

 

Contacteaza-ne acum daca si tu iti doresti o pagina de Facebook remarcabila!

 

 

13. Gold’s Gym

De ce este extraordinar: Pentru o companie care se afla pe piata de peste 50 de ani, Gold’s Gym a demonstrat ca poate tine pasul cu timpurile pe pagina lor de Facebook. Provocarea Gold’s Gym este o aplicatie centrata si evidentiata pe pagina lor care le permite utilizatorilor sa se alature grupului, sa vada alti membri si sa se alature conversatiei fara a fi nevoiti sa paraseasca Facebook-ul. Mai au si o aplicatie de localizare foarte utila care le permite posibililor membri sa vada daca exista vreuna din locatiile lor aproape. In cele din urma, Gold’s Gym pastreaza fidelizarea la un nivel ridicat prin postarea de mult continut, format in buna masura de experientele inspirationale de fitness ale membrilor.

 

golds-gym-facebook-page

 

14. Stella & Dot

De ce este extraordinar: Fiind o companie bazata pe crearea de oportunitati antreprenoriale flexibile pentru femei, Stella & Dot se bazeaza pe platforme cum este  Facebook-ul pentru a-si creste afacerea lor prin marketingul “word-of-mouth”. Ei reprezinta un exemplu foarte bun de organizatie care si-a construit cu succes o comunitate pe Facebook. Se folosesc de aceasta comunitate pentru a impartasi sfaturi de styling, pentru a arata cum sunt proiectate si realizate piesele (produsele) lor si sa posteze filmulete cu modalitatile de purtare a bijuteriilor lor. Tot continutul lor vizual impleteste culorile vibrante cu imortalizari pe masura.

stella-dot-facebook-page

 

 

15. Mabel’s Labels

De ce este extraordinar: Mabel’s Labels este un exemplu foarte bun in care se arata ca nu este intotdeauna suficient doar sa iti expui produsele si sa astepti ca utilizatorii sa le cumpere. Pagina lor de Facebook este plina de oportunitati de a fidelizare pe termen lung. De exemplu, una din aplicatiile lor arata utilizatorilor cum sa se alature strangerilor de fonduri pentru o cauza comuna. Si, la fel ca si Zappos, au profitat din plin de avantajele noilor caracteristici de call-to-action prin amplasarea unui buton de “Sign Up” (Inscriere) care face legatura cu pagina de abonare la newsletter.

Contacteaza-ne acum daca si tu iti doresti o pagina de Facebook remarcabila!

 

 

mabels-labels-facebook-page

 

 

 

De ce sa externalizezi catre The Markers serviciul de implementare si administrare a conturilor de social media?

  • Pentru ca suntem dedicati non-stop conturilor tale;
  • Pentru ca avem experienta a peste 3 ani de implementare si administrare a peste 100 de conturi de social media, apartinand unor companii ce au diferite domenii de activitate;
  • Pentru ca elimini timpul pierdut de tine sau de angajatii tai pentru administrarea conturilor si il folosesti pentru dezvoltarea si eficientizarea afacerii;
  • Pentru ca gandim obiectiv referitor la afacerea ta si suntem apropiati de clientii si potentialii tai clienti;
  • Pentru ca gandim ca niste oameni de vanzari, dar si ca niste clienti, astfel incat stim ce isi doresc oamenii si cum sa le oferim ceea ce isi doresc de la afacerea ta.

Contacteaza-ne acum daca si tu iti doresti o pagina de Facebook remarcabila!

 

Tu pentru ce ai nevoie de servicii de marketing online?

Generare de lead-uri


Marketing 4 Ecommerce

Branding si vizibilitate

 

Sharing is caring!