Un audit de continut reprezinta o analiza a fiecarui element de continut de pe site ce poate ajuta la o viitoare dezvoltare a site-ului tau.

 

 

Este destul de dificil sa vii cu unele recomandari de imbunatatire  pentru un anumit site daca nu intelegi calitatea acestuia, domeniul, stuctura si continutul deja existente.

Iata ce avantaje poti avea in urma unui audit de site:

 

Identificarea problemelor

Prin revizuirea tuturor elementelor de continut, vei putea identifica si rezolva probleme de performanta, vei putea repara greselile de ortografie, vei identifica link-uri nevalide, imbunatatind astfel accesibilitatea site-ului. In mod clar imbunatatirea tuturor acestor elemente vor avea un impact pozitiv in ceea ce priveste optimizarea SEO.

 

Sesizarea oportunitatilor in ceea ce priveste postarea de continut

Da, este minunat faptul ca le oferi vizitatorilor continut proaspat si de calitate, dar asta nu insemna ca absolut tot ceea ce publici trebuie sa constea mereu intr-o idee nou-nouta. Facand o cercetare mai amanuntita a site-lui tau, a postarilor de pe blog si altor materiale de marketing, vei putea identifica oportunitati de reutilizare a continutului.

 

Determinarea lacunelor de continut

Printr-un audit de continut vei reusi sa imbunatatesti acele parti care nu ofera vizitatorilor informatiile cautate.

E posibil sa ai continut valoros pe site-ul tau dar sa nu fie atat de accesibil cum ar trebui. Un audit de site te va ajuta sa identifici cei mai folositi termeni de cautare pentru ca tu sa ii poti introduce in continutul site-ului tau. Astfel, informatiile vor fi mult mai usor de gasit de catre utilizatori si vei fi pozitionat pe un loc mult mai bun in motoarele de cautare.

In concluzie, scopul principal al unui audit de site este acela de a avea o imagine completa asupra continutului, astfel incat sa iti dai seama ce merita pastrat, optimizat sau creat de la zero.

 

Creste acum performantele site-ului tau prin serviciul de audit si optimizare site oferit de The Markers! CLIC AICI pentru a afla mai multe detalii.

 

Tu pentru ce ai nevoie de servicii de marketing online?

Generare de lead-uri


Marketing 4 Ecommerce

Branding si vizibilitate

 

Sharing is caring!