Cum sa scrii articole de calitate pe site-ul tau

 

Continutul articolelor de pe site-ul tau poate fi imbunatatit in diferite feluri, cum ar fi: imbunatatirea vizibilitatii anumitor fraze ce contin cuvinte cheie, obtinerea traficului pentru cautari dupa anumite cuvinte cheie, imbunatatirea traficului tinta de alte website-uri de calitate, etc.

Iata, mai jos, cateva ponturi ce te vor ajuta sa scrii continut de calitate si folositor pentru cititori:

Fa-ti articolele cat mai vizibile si mai usor de gasit

Scrie articole care vor fi folositoare vizitatorilor site-ului tau si plaseaza ideile mai importante din acestea in diferite parti ale website-ului sau pe retelele de social media, astfel incat vizitatorii tai sa-l poata vedea atunci cand sunt interesati de acel subiect. Nu le plasa doar intr-o sectiune de blog a site-ului sau o alta sectiune in care majoritatea vizitatorilor nu il vor vedea.

Pentru a-i determina pe cititori sa se intoarca la locatia pe care o cautau inainte sa dea click pe articole, este bine sa gazduiesti articolele pe sectiunea blogului de pe pagina ta. De aceea, este recomandat ca detinatorii de website sa-si includa blogurile in pagina principala, decat pe un website blog separat.

 

Include link-uri in articolele tale

Adauga link-uri in continutul articolelor, sau la sfarsitul acestora, pentru a-i determina pe oameni sa ajunga la website-ul principal destinat unei categorii de produse sau servicii. In timp ce progresezi cu marketingul articolului, vei castiga tot mai multi oameni care pun link-uri catre tine sau iti distribuie articolele. Aceste link-uri te vor ajuta sa transferi PageRank aditional paginilor de produse si servicii pentru a obtine o pozitie mai buna.

 

Adauga butoane de distribuire pe retele de social media

Adauga butoane de distribuire a articolelor pe retelele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter sau Google+. Distribuie-ti fiecare articol folositor prin intermediul retelelor sociale. Daca articolele sunt cu adevarat folositoare, unii oameni le vor distribui, iar asta te va ajuta sa-ti imbunatatesti pozitia in Google si sa determini mai multi oameni sa le citeasca si sa afle ceea ce ai de oferit.

Pe masura ce vei progresa cu articolele si marketing-ul social, vei atrage mai multe link-uri ce ajung la articolele tale de la anumite website-uri, aducand tot mai mult trafic si ajutandu-te sa te clasezi pe o pozitie cat mai buna in motoarele de cautare.

 

 

Tu pentru ce ai nevoie de servicii de marketing online?

Generare de lead-uri


Marketing 4 Ecommerce

Branding si vizibilitate

 

Sharing is caring!