The Markers Consult – membra IAB Romania

Va anuntam cu bucurie ca incepand din luna septembrie, agentia noastra de marketing si publicitate (The Markers Consult) a devenit membru oficial IAB Romania. IAB Romania este o asociatie care are ca scop sustinerea, protejarea, promovarea si dezvoltarea industriei de publicitate online din Romania.

Astfel, de acum inainte The Markers Consult va avea privilegiul de a avea acces la date si la statistici din domeniul in care activeaza, date de care se pot folosi in proiectele pe care le deruleaza. Pe scurt, vom avea acces la studii foarte valoroase si extrem de utile. Utilitatea se va reflecta in rezultatele ce cu siguranta nu vor intarzia sa apara. Diferenta dintre agentiile ce fac parte din IAB si cele ce nu fac parte din aceasta asociatie de valoare este una simtitoare. Ea consta in aceea ca este o discrepanta intre cantitatea si calitatea informatiei pe care o detin.

Mai multe informatii despre IAB Romania

IAB Romania ocupa o pozitie unica in industria de publicitate interactiva. Prin diversitatea membrilor sai, IAB Romania reprezinta intreg lantul valoric din industria de marketing digital si mobil, de la publisheri, agentii si advertiseri, la furnizori de servicii, de tehnologie, brokeri si asa mai departe.

Prin implicarea si cu ajutosul participarii membrilor sai, IAB Romania creeaza, adapteaza si recomanda standarde si bune practici in publicitatea online. Mai mult decat atat, elaboreaza sau adapteaza proiecte de cercetare pentru a furniza date relevante si argumente care sa vina in sprijinul dezvoltarii pietei de publicitate online. De asemenea, IAB Romania organizeaza cursuri si evenimente prin care seteaza tendintele si transfera know-how relevant specialistilor care activeaza in domeniul online si reprezinta industria online in fata autoritatilor.

O initiativa inedita si imbratisata de membri

In fiecare vineri a lunii este organizat IAB Breakfast, o intalnire informala in cadrul careia participantii (cu totii membri IAB Romania) dezbat teme de interes si fac schimb de informatii folositoare si de pareri relevante.

 

Tu pentru ce ai nevoie de servicii de marketing online?

Generare de lead-uri


Marketing 4 Ecommerce

Branding si vizibilitate

 

Sharing is caring!