Termeni si conditii

Termeni si conditii pentru utilizatorii www.themarkers.ro

Site-ul este administrat de catre SC The Markers Consult SRL

Acest site este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii. The Markers Consult nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest site, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. Veti fi notificat ori de cate ori se produc modificari ale termenilor si conditiilor website-ului.

1. Protectia proprietatii intelectuale
2. Utilizarea continutului ÔÇ×Site-uluiÔÇŁ
3. Modificari de continut
4. Confidentialitate
5. Forta majora
6. Lege aplicabile si jurisdictie

1. Protectia proprietatii intelectuale
Continutul si designul (precum si orice alt material avand legatura cu site-ul) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la ÔÇ×Continut SiteÔÇ×), apartin Site-ului si colaboratorilor sai ÔÇô acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor ÔÇô (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Site-ului.
Drepturile patrimoniale de autor asupra textelor, comentariilor, mesajelor etc. publicate de dvs. pe Site se transfera asupra Site-ului de indata ce dvs le postati. Dupa momentul afisarii acestora pe Site, dvs continuati sa detineti drepturile morale de autor asupra lor. Implicit, dvs aveti in continuare dreptul de a folosi acele texte in orice mod doriti. Prin afisarea sau publicarea oricaror texte, comentarii, mesaje etc. pe site dvs ne acordati o licenta limitata, neexclusiva de a folosi, modifica, arata in mod public, copia si distribui aceste texte.

2. Utilizarea continutului Site-ului
Puteti copia si printa Continutul Site-ului doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. In orice alte cazuri, continutul Site-ului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

3. Modificari de continut.
The Markers Consult isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

4. Acord de confidentialitate
Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre site va fi folosita doar in concordanta cu conditiile acordului nostru de confidentialitate

5. Forta Majora
Site-ul, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Site nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Site-ului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Site, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc.

6. Legislatia
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

S.C. The Markers Consult S.R.L.
C.U.I: 32016153
Nr. inregistrare Registrul Comertului: J40/8896/2013

METODE DE PLATA
Toate serviciile The Markers Consult SRL pot fi achitate prin urmatoarele modalit─â╚Ťi de plat─â:
Cash in baza facturii si chitantei emise de The Markers Consult prin platforma Oblio.eu (detinuta de SC Oblio Software SRL)
Prin transfer bancar in baza facturii emise de The Markers Consult prin platforma Oblio.eu (detinuta de SC Oblio Software SRL)
Online, cu cardul, prin platforma Netopia Payments, in baza facturii emise de The Markers Consult prin platforma Oblio.eu (detinuta de SC Oblio Software SRL)

PLATA CU CARDUL
1. In urma semnarii contractului, vor fi emise factura/facturile fiscala/e care includ posibilitatea de plata online cu cardul prin intermediul serviciilor Netopia Payments. ├Än acest fel, putem asigura clien╚Ťilor no╚Ötri un serviciu sigur ╚Öi eficient de plata online.
Factura include butonul de plata online ÔÇťPlateste cu cardulÔÇŁ care va directiona catre platforma de plata Netopia Payments.
2. Dupa accesarea butonului, introduce╚Ťi datele dumneavoastr─â personale.
Aceste informa╚Ťii sunt necesare pentru procesarea corect─â ╚Öi eficient─â a comenzii plasate de c─âtre dumneavoastr─â. Informa╚Ťiile personale nu sunt transferate c─âtre alte ter╚Ťe p─âr╚Ťi, nici de c─âtre The Markers Consult, nici de c─âtre Netopia Payments.
3. Introduce╚Ťi datele despre credit/debit card:
Pentru pl─â╚Ťile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa ╚Öi MasterCard (Visa/Visa Electronic si Mastercard/Maestro), este folosit sistemul ÔÇť3-D SecureÔÇŁ, elaborat de aceste organiza╚Ťii, care asigur─â tranzac╚Ťiilor online acela╚Öi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. ÔÇť3-D SecureÔÇŁ asigur─â ├«n primul r├ónd c─â nicio informa╚Ťie legat─â de cardul dumneavoastr─â nu este transferat─â sau stocat─â, ├«n niciun moment, pe serverele noastre sau pe serverele Netopia Payments, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa ╚Öi MasterCard. ├Än plus, ÔÇť3-D SecureÔÇŁ este un sistem de autentificare a identit─â╚Ťii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor ╚Öi se desf─â╚Öoar─â numai pe serverele Visa sau MasterCard, dup─â caz. Sistemul ÔÇť3-D SecureÔÇŁ permite efectuarea de cump─âr─âturi online cu orice card emis sub licen╚Ťa Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electronic. Sunt acceptate ╚Öi cardurile virtuale emise de aceste organiza╚Ťii.
4. Daca tranzac╚Ťia prin card a fost reu╚Öit─â, in urmatorul ecran vi se mul╚Ťume╚Öte ╚Öi vi se ofer─â informa╚Ťiile relevante pentru comand─â.
Accept─âm urm─âtoarele c─âr╚Ťi de credit/debit: Visa, Visa Electronic, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

POLITICA DE RETUR
Niciunul dintre serviciile The Markers Consult NU pot fi returnate.
In cazul in care, in urma discutiilor dintre reprezentantii The Markers Consult si clientul platitor, se stabileste returnarea banilor, acest lucru se face prin stornarea facturii emise si transferul banilor in contul din care au fost acestia virati in termen de 30 zile.