Servicii SEO profesionale

Suntem all in pentru a obtine cea mai buna pozitie in Google pentru site-ul tau

Cere acum o strategie de promovare seo dedicata atingerii obiectivelor afacerii tale

Servicii SEO complete • Agentie optimizare SEO ▷ The Markers
servicii seo

De ce sa investesti in optimizarea SEO a site-ului pentru motoarele de cautare

Daca nu investesti in servicii optimizare SEO, sigur o va face concurenta ta si, astfel, publicul care te cauta ii va gasi pe ceilalti.

Contacteaza-ne acum si iti vom demonstra live eficienta gamei de servicii SEO dedicate partenerilor nostri din Romania si strainatate!

Ce fac specialistii The Markers
pentru optimizarea SEO a site-ului?

Realizeaza auditul SEO initial, analizand prezenta site-ului in motoarele de cautare. Propun si monitorizeaza cuvintele cheie care pot creste traficul organic in site.

Ca agentie SEO Bucuresti full service, recomandam si implementam toate aspectele tehnice necesare, astfel incat site-ul sa indeplineasca toate bunele practici recomandate de Google.

Gama de servicii SEO profesionale cuprinde optimizarea textelor din paginile urmarite si crearea de continut unic pe baza cuvintelor cheie urmarite.

Prin servicii SEO se optimizeaza si/sau se construieste profilul de link-uri interne al site-ului.

Optimizeaza si/sau construiesc prezenta si rata de distribuire in social media a site-ului. Identifica cei mai relevanti parteneri prin intermediul carora vor construi profilul de linkuri externe al site-ului, astfel incat sa obtina o crestere accelerata a acestuia.

Creeaza si publica articole de blog SEO, comunicate de presa, advertoriale, articole de branding si PR.

Implementeaza in site cele mai importante instrumente de lucru (Google Search Console, Google Analytics, Google Places, Google Business etc.)

Fiind o firma SEO cu experienta vasta, folosim cele mai importante si moderne instrumente de lucru cu eficienta testata (MOZ, Ahrefs, Majestic SEO, SEOmonitor etc.)

10 etape prin care asiguram succesul fiecarei strategii de promovare SEO pe care o implementam

1

Obiectivele tale

2

Auditarea site-ului

3

Analiza competitiei

4

Research de cuvinte cheie

5

Atribuirea expresiilor cheie

6

Implementarea

7

Monitorizarea trafic & pozitii

8

Ajustarea strategiei

9

Crearea de continut

10

Raportarea si perfectionarea

Ce servicii SEO iti pune la dispozitie agentia noastra?

Oferim suita completa de servicii SEO profesionale, cuprinzand toate activitatile tehnice, on page, off page si de promovare SEO necesare pentru dezvoltarea afacerii tale.

Servicii SEO tehnice

Audit si analiza, corectare erori, optimizare tehnica, monitorizare si raportare.

Servicii SEO on page / on site

Analiza de continut si optimizare, creare si implementare continut, internal linking, optimizare structura site si structura pagini

Servicii SEO off page / promovare SEO

Imbunatatirea profilului de backlinks, promovare SEO prin content marketing, articole de presa si de blog care sa reprezinte brandul si sa imbunatateasca vizibilitatea in canalul organic

Servicii SEO local

Crearea, completarea si optimizarea profilului Google Business, afisarea locatiilor in Search si Maps, cresterea vizibilitatii locale

Monitorizare si raportare

Monitorizare, analiza si raportare lunara a celor mai importanti indicatori de performanta din campania SEO

Ghid complet de optimizare SEO

Afla totul despre optimizarea SEO eficienta!

Cifrele care vorbesc despre
experienta noastra de agentie SEO Bucuresti

10 Ani
experienta

Peste 10 ani experienta in campanii nationale si internationale

245
de clienti

Peste 245 de clienti in portofoliul nostru din peste 50 de domenii unde am implementat servicii SEO in Romania

50
de domenii

Peste 50 de domenii de activitate pentru care am livrat servicii SEO

Portofoliu agentie servicii SEO Bucuresti, Romania

Cateva intrebari despre promovare SEO pe care le primim frecvent din partea noilor clienti

SEO (Search Engine Optimization) este o serie de actiuni si activitati care are ca scop cresterea vizibilitatii unui site in online. Specific, site-ul va fi prezent cat mai sus in paginile de rezultate afisate in urma cautarilor relevante.
Optimizarea SEO este o activitate specifica marketingului online prin care se urmareste cresterea traficului organic catre un site prin cresterea vizibilitatii respectivului site in motoarele de cautare.

Pe langa irosirea banilor si a timpului tau, o strategie SEO gresita poate avea urmari grave. Actiunile menite sa „pacaleasca” motorul de cautare pentru a influenta pozitiile pot duce la penalizarea site-ului. Tocmai de aceea, trebuie sa alegi un pachet de servicii SEO de calitate, oferit de o agentie care nu are site-uri penalizate in portofoliul de clienti. 

Etapele principale ale unui proiect de optimizare SEO sunt urmatoarele: 

 • Analiza tehnica a site-ului, analiza continutului si stabilirea obiectivelor strategiei SEO;
 • Optimizarea on-page/on site: continut text, elemente grafice, detalii tehnice si profil de link-uri interne;
 • Optimizarea off-page: cresterea relevantei, autoritatii si notorietatii business-ului in mediul online; 
 • Analizarea rezultatelor, raportarea acestora si folosirea informatiilor pentru imbunatatirea strategiei. 
 • Strategii SEO pentru site-uri de servicii si prezentare: optimizarea arhitecturii site-ului, optimizarea continutului, Search Engine Marketing si Content Marketing;
 • SEO local: crearea si optimizarea profilului Google My Business, Content Marketing, optimizarea pentru cautari locale;
 • Strategii SEO pentru magazine online: optimizarea arhitecturii site-ului, optimizarea continutului, optimizarea paginilor de produs, analiza detaliata a comportamentului utilizatorilor, Search Engine Marketing si Content Marketing;
 • SEO tehnic: migrari de site, optimizarea arhitecturii site-ului, optimizarea imaginilor, date structurate.   

In prezent, nicio afacere sau firma cu activitate online nu isi permite sa ignore optimizarea pentru motoarele de cautare. Serviciile SEO ar trebui sa faca parte din strategia ta de marketing online atunci cand vrei sa fii gasit usor de potentialii clienti. De-a lungul timpului, optimizarea SEO poate aduce tot mai mult trafic organic, rezultand in mai multe lead-uri si mai multe vanzari. Fara o strategie SEO de calitate, Google nu va sti cui sa afiseze continutul site-ului tau, iar daca motorul de cautare iti ignora afacerea, potentialii clienti nici nu vor sti ca existi. 

In primul rand, serviciile de marketing trebuie privite ca fiind o investitie in businessul tau, nu un cost in plus. Cu toate acestea, bugetul de promovare conteaza foarte mult, astfel incat acesta va trebui sa fie direct proportional cu rezultatele pe care le urmaresti. Noi nu oferim strategii SEO standardizate, motiv pentru care nu vom avea „pachete de promovare SEO”. Astfel, impreuna cu clientii, ajungem la bugetul potrivit analizand concurenta, obiectivele si avantajele unice ale business-ului. Numai in acest fel putem modela cea mai buna strategie de optimizare SEO pentru fiecare afacere.

In mod ideal, activitatea de optimizare si promovare SEO nu trebuie sa se opreasca niciodata, intrucat este o cursa impotriva concurentilor din piata. Din punct de vedere contractual, insa, noi nu impunem o anumita perioada minima de colaborare niciunui partener. Astfel, clientii care ne-au devenit, intre timp, prieteni, continua colaborarea de ani buni cu noi multumita rezultatelor pe care le livram in mod constant si transparentei cu care comunicam fiecare detaliu.

In cazul magazinelor online, strategia SEO este diferita de cea aplicata pentru site-urile de prezentare sau de servicii. De la research-ul de cuvinte cheie pana la analizele si actiunile SEO tehnic si de la automatizari pana la content marketing, un site care vinde mii de produse va avea necesitati speciale din punct de vedere al strategiei si metodelor de lucru. Astfel, un proiect SEO pentru eCommerce va fi diferit din multe puncte de vedere fata de o strategie SEO pentru un site cu 20-30 de pagini.
In medie, da. O strategie SEO pentru un magazin online implica un volum mai mare de lucru comparativ cu un site de servicii. Research-ul de expresii cheie este mult mai complex, analizele tehnice sunt mult mai cuprinzatoare, iar volumul optimizarilor on-page si on-site este urias. In plus, in functie de domeniul de activitate al business-ului si competitia din online, atingerea punctului de break-even in 6-8 luni poate fi o provocare. Toate aceste detalii influenteaza in mod direct volumul de lucru al agentiei si, implicit, pretul serviciilor SEO pentru eCommerce.
O strategie SEO corecta si corect implementata poate aduce cresteri rapide si exponentiale ale vizibilitatii online, traficului organic si, bineinteles, numarului de vanzari sau lead-uri.

O firma SEO cu experienta va calcula bugetul fiecarui proiect in functie de necesitatile observate in urma unei analize atente a pietei, competitiei si site-ului. Astfel, principalele detalii care influenteaza pretul final al serviciilor SEO sunt:

 • Domeniul de activitate si competitia din piata;
 • Dimensiunea site-ului;
 • Obiectivele pe termen mediu si lung.
Sigur ca da, activitatea SEO se desfasoara exclusiv online. Astfel, pe langa proiectele internationale si cele din Bucuresti, in portofoliul nostru de clienti se regasesc business-uri din Cluj Napoca, Iasi, Constanta, Timisoara, Brasov, Craiova, Galati, Oradea, Ploiesti, Braila, Arad, Pitesti, Bacau, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Buzau si alte mari localitati ale Romaniei.
O agentie SEO poate oferi servicii de optimizare pentru orice site, indiferent daca afacerea este B2B sau B2C si indiferent de oferta de produse sau servicii. Astfel, printre business-urile care apeleaza cel mai des la servicii de optimizare SEO se numara: magazine online, clinici medicale si de infrumusetare, cabinete medicale si stomatologice, farmacii, cabinete de avocatura, service-uri auto si centre de constatari daune, firme de curatenie, firme de pompe funebre, hoteluri, pensiuni si restaurante, firme de contabilitate si HR, agentii imobiliare, firme de paza, producatori din diferite domenii si alte business-uri care pun la dispozitia clientilor servicii din orice domeniu de activitate.

De ce
The Markers?

Suntem All In

La noi gasesti intr-un singur loc tot ce ai nevoie pentru marketing digital care aduce rezultate. Integram intotdeauna atat creatie grafica, cat si programarea, atat strategia cat si implementarea, atat comunicarea cat si performanta.

Suntem abordabili

Dai tot timpul de noi, ne gasesti cu zambetul pe buze, suntem deschisi si transparenti si mai ales, vorbim pe intelesul tuturor

Ne completam unii pe ceilalti

Echipa de proiect cuprinde atat specialisti in comunicare si branding (creativii), cat si specialisti in performance marketing (tehnicii) astfel incat ecuatia ce aduce cele mai bune rezultate in marketingul online sa fie completa

promovare seo

De ce zic ceilalti
ca lucreaza cu noi

Cuvinte care ne descriu
corect si complet

optimizare seo
Ce ne asigura clientii ca ne respectam responsabilitatile si ca punem in valoare bunele practici intotdeauna
Venim mereu cu noi si noi idei dedicate cresterii afacerii clientilor nostri si eficientizarii actiunilor active
Ai acces si control tot timpul asupra bugetului si rezultatelor
Esti informat tot timpul referitor la rezultate, la ce asteptari sa ai, la ce solutii exista
Ne informam zilnic, ne ducem la traininguri si suntem prezenti la toate evenimentele din domeniu, astfel incat sa putem implementa tot timpul pentru clientii nostri cele mai eficiente si moderne actiuni de marketing
Suntem certificatii Google Premier, parteneri IAB Romania, Ceea ce denota calitatea serviciilor oferite, profesionalismul expertilor nostri ce sunt certificati, precum si experienta in domeniu.
Suntem concentrati pe implementarea campaniilor care livreaza rezultate si ne implicam in atingerea obiectivelor intotdeauna
Adaptam serviciile pentru orice buget si eficientizam bugetele pentru atingerea oricarui obiectiv
Venim mereu cu solutii de eficientizare a actiunilor de marketing si de crestere a rezultatelor partenerilor nostri

Raspundem mereu la emailuri, la telefon si va vizitam ori de cate ori este nevoie

Vorbim intotdeauna pe intelesul partenerilor nsotri, suntem transparenti si deschisi catre comunicare

Esti all in
cu noi?

Ia legatura cu noi si lasa-ne sa preluam provocarea ta! 

Toti partenerii nostri beneficiaza gratuit de un audit al performantei propriilor site-uri (Conversion Rate Optimization) dedicat cresterii experientei utilizatorilor (UX) si a ratelor de succes.

servicii seo themarkers