Promovare online 4 Ecommerce

Cere acum o strategie de marketing online dedicata atingerii obiectivelor afacerii tale

Acest serviciu iti este dedicat daca ai un magazin online si iti doresti promovare online pentru:

Care sunt serviciile de promovare online pe care le integram pentru a avea succes?

Google Ads

Facebook Ads

Gmail Ads

Youtube Ads

Campanii Display

Campanii SEO

Retargeting

Dynamic Remarketing

RLSA

Dynamic Search Ads

Mobile Advertising

CRO

Conversion Tracking

Google Analytics

Content Writing

Affiliate marketing
Programmatic Marketing
Email Marketing

Iti punem la dispozitie o
echipa formata din:

Strateg si account manager

Analist date promovare online

Specialist PPC certificat Google

Content writer si specialist social media

Designer grafic

Programator

Ce fac specialistii nostri pentru succesul campaniilor de promovare ale magazinului tau online:

Cateva intrebari despre serviciile si metodele de promovare online pe care le primim frecvent de la proprietarii de magazine online

In functie de nisa magazinului tau online, canalele si metodele de promovare pot varia foarte mult. Astfel, la The Markers plecam intotdeauna de la crearea unei strategii complete care include analiza pietei pe care activezi, a concurentei, a segmentelor de public tinta, a diferentiatorilor si, in functie de toate acestea, cream mixul de marketing care sa aiba cele mai mari sanse de a atinge obiectivele. Fiind o agentie de marketing online full service, includem in mixul de marketing actiuni care pornesc de la campanii Google Ads specifice, content marketing si social media, email marketing si influncer marketing.

Agentiile de marketing full service pun la dispozitia clientilor servicii de promovare atat in canalul organic, cat si paid. Astfel, vei avea acces la:

 

Pe langa acestea, ca rezultatele sa fie cele mai bune, includem in mixul de marketing si canale de promovare care nu fac parte din reteaua Google, dar unde potentialii tai clienti sunt prezenti:

Tipurile de campanii pe care reteaua Google le pune la dispozitia advertiserilor sunt diverse si alegerea lor face parte din strategia si mixul de marketing creat de catre echipa de strategie. Ele includ, dar nu se limiteaza la:

 • Campaniile de optimizare SEO;
 • Campanii display;
 • Campanii de tip retargeting;
 • Campanii dynamic remarketing;
 • Dynamic Search Ads;
 • Shopping Ads;
 • Gmail Ads;
 • Youtube Ads.
Desi campaniile de promovare online pot fi facute si de catre tine personal sau de catre un freelancer, agentiile full service au departamente specializate pentru fiecare tip de serviciu. Astfel, campaniile vor fi create si optimizate de catre specialisti cu experienta, iar implementarea si monitorizarea se vor face cu cele mai performante instrumente de lucru din domeniu. In acest fel vei putea atinge cel mai bun ROAS pentru afacerea ta, iar tu te vei concetra pe ceea ce iti place sa faci.

Pe langa serviciile standard de promovare ale magazinului tau online, agentiile de top iti pun la dispozitie si servicii de suport care pot creste eficienta actiunilor de marketing si care te scapa de batai de cap, avand un single point of contact. Astfel, poti avea acces la servicii precum:

 • Optimizarea Ratei de Conversie (CRO – Conversion Rate Optimization);
 • Analize de User Experience;
 • Programmatic marketing;
 • Analize tehnice si implementari de programare; 
 • Creatie grafica;
 • Programare si webdesign;
 • Servicii foto-video.
Pana nu avem impreuna o discutie despre obiectivele tale de business, despre situatia actuala a afacerii tale si despre detaliile segmentului de piata in care activezi, nu putem spune care este bugetul necesar unui mix eficient de marketing online pentru magazinul tau. Pana nu facem o cercetare a concurentei si a interesului din piata, tot nu putem sa estimam pretul promovarii online. Pana nu stabilim canalele de comunicare si promovare pe care le vom folosi pentru comunicarea mesajelor tale de brand, tot nu vom sti bugetul. Asadar, contacteaza-ne, hai sa ne intalnim la o cafea sau sa ne vedem online si vom stabili impreuna care este cea mai buna strategie pentru afacerea ta si, totodata, care este bugetul optim pentru atingerea rezultatelor dorite.
Planul de promovare online cuprinde impartirea actiunilor de marketing pe zile, saptamani si luni. De asemenea, bugetul este impartit pe actiuni si pe canale de marketing.

O strategie de promovare online creata, implementata si monitorizata de profesionisti iti poate aduce urmatoarele beneficii: 

 • Cresterea vanzarilor;
 • Eficientizarea costurilor;
 • Optimizarea ratei de conversie;
 • Cresterea valorii cosului de cumparaturi;
 • Fidelizarea clientilor;
 • Un ROAS profitabil pentru afacerea ta.De ce zic ceilalti
ca lucreaza cu noi

De ce
The Markers?

Suntem All In

La noi gasesti intr-un singur loc tot ce ai nevoie pentru marketing digital care aduce rezultate. Integram intotdeauna atat creatie grafica, cat si programarea, atat strategia cat si implementarea, atat comunicarea cat si performanta.

Suntem abordabili

Dai tot timpul de noi, ne gasesti cu zambetul pe buze, suntem deschisi si transparenti si mai ales, vorbim pe intelesul tuturor

Ne completam unii pe ceilalti

Echipa de proiect cuprinde atat specialisti in comunicare si branding (creativii), cat si specialisti in performance marketing (tehnicii) astfel incat ecuatia ce aduce cele mai bune rezultate in marketingul online sa fie completa

Cuvinte care ne descriu
corect si complet

Ce ne asigura clientii ca ne respectam responsabilitatile si ca punem in valoare bunele practici intotdeauna
Venim mereu cu noi si noi idei dedicate cresterii afacerii clientilor nostri si eficientizarii actiunilor active
Ai acces si control tot timpul asupra bugetului si rezultatelor
Esti informat tot timpul referitor la rezultate, la ce asteptari sa ai, la ce solutii exista
Ne informam zilnic, ne ducem la traininguri si suntem prezenti la toate evenimentele din domeniu, astfel incat sa putem implementa tot timpul pentru clientii nostri cele mai eficiente si moderne actiuni de marketing
Suntem certificatii Google Premier, parteneri IAB Romania, Ceea ce denota calitatea serviciilor oferite, profesionalismul expertilor nostri ce sunt certificati, precum si experienta in domeniu.
Suntem concentrati pe implementarea campaniilor care livreaza rezultate si ne implicam in atingerea obiectivelor intotdeauna
Adaptam serviciile pentru orice buget si eficientizam bugetele pentru atingerea oricarui obiectiv
Venim mereu cu solutii de eficientizare a actiunilor de marketing si de crestere a rezultatelor partenerilor nostri

Raspundem mereu la emailuri, la telefon si va vizitam ori de cate ori este nevoie

Vorbim intotdeauna pe intelesul partenerilor nsotri, suntem transparenti si deschisi catre comunicare

Esti all in
cu noi?

Ia legatura cu noi si lasa-ne sa preluam provocarea ta! 

Toti partenerii nostri beneficiaza gratuit de un audit al performantei propriilor site-uri (Conversion Rate Optimization) dedicat cresterii experientei utilizatorilor (UX) si a ratelor de succes.