Servicii de webdesign remarcabile pentru afacerea ta

Stim cat de greu este sa gasesti un specialist pentru orice aspect al unui plan de marketing. Tocmai de aceea, le oferim partenerilor nostri servicii de suport, astfel incat sa poata apela la un singur furnizor pentru toate serviciile de marketing necesare promovarii afacerii. Prin intermediul specialistilor nostri oferim tuturor partenerilor nostri suport pentru actiunile de webdesign si programare.

Ce nevoi acoperim prin intermediul serviciului de webdesign

• Creare site de prezentare

• Creare magazin online

• Creare Landing Page

• Servicii de programare pentru schimbari de functionalitati, design, continut

• Servicii de programare conexe activitatilor de marketing: integrare instrumente Google, Facebook etc

Cum lucreaza specialistii The Markers pentru afacerea ta prin intermediul serviciului de webdesign?

Identifica impreuna cu tine obiectivele pe care site-ul trebuie sa le indeplineasca; Studiaza piata si consumatorii vizati de afacerea ta, precum si concurenta; Propun structura site-ului, continutul pentru acesta si functionalitatile pe care site-ul va trebui sa le aiba; Creeaza un design remarcabil si continutul necesar pentru site-ul tau; Impreuna cu tine, stabilesc forma finala a site-ului; Se ocupa de crearea unui site responsive ce se va adapta la toate tipurile de device-uri folosite pentru navigarea pe internet; Implementeaza actiuni SEO asupra site-ului, astfel incat acesta sa fie optimizat si usor de indexat de catre motoarele de cautare; Testeaza site-ul atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere al experientei pe care utilizatorii o vor avea; Realizeaza un training impreuna cu tine si cu angajatii tai pentru a va invata cum se utilizeaza modulul de administrare al site-ului; Iti acorda suport si consultanta continua.
Doar specialistii The Markers iti vor oferi servicii integrate pentru serviciul de creare site: de la crearea textelor necesare la crearea elementelor grafice, de la programarea tehnica la integrarea cu instrumentele uzuale de marketing si pana la crearea unei strategii eficiente de marketing.

De ce sa colaborezi cu The Markers pentru serviciile de creare de site si webdesign?

Iti punem la dispozitie webdesigneri experimentati, care sunt in permanenta adaptati la cerintele consumatorilor, care cred in puterea originalului si care se vor consulta cu tine pentru obtinerea celor mai bune si remarcabile idei. Am creat de la zero si am imbunatatit pana acum site-urile a peste 100 de companii, iar rezultatele au fost vizibile de fiecare data. Intelegem nevoia de interactiune cu utilizatorii de internet, drept pentru care gandim site-urile intr-o maniera adaptata acestor cerinte si standarde. Mai mult decat crearea unui site, avem grija sa formulam continut de valoare si realizam integrari cu bloguri. Avem o intreaga baza de date de bloguri si de site-uri pe care articolele tale sa isi gaseasca un loc de cinste. Ne ocupam de integrarea paginilor de social media in site si de corelarea activitatilor din cele doua sfere. Astfel, de fiecare data efectuam analize si cercetari de piata, urmand ca strategiile propuse sa fie adaptate obiectivelor si pozitionarii afacerii tale. Totodata, stim cat de important este pentru clientii tai sa intalneasca pe site un mediu user friendly, asa ca solutiile propuse de noi te vor face intotdeauna vizibil, original, atractiv si placut. Iti vom oferi consultanta de specialitate ori de cate ori vei avea nevoie, atat inaintea, in timpul, cat si dupa crearea website-ului. Iti oferim suport si servicii, atat pentru serviciul creare site, cu textele necesare, precum si pentru promovarea lui ulterioara.  
Afacerea ta este provocarea noastra. Hai sa ne povestesti despre ea la o cafea!