Suntem ALL IN si ne-am prins cum sa aratam asta – imagine fresh, aceleasi servicii de calitate

Fiindca ne-am dorit ca anul 2022 sa sa fie unul in care evolutia si progresul sa ne intampine la tot pasul, am inceput inca de la finalul anului trecut procesul de rebranding al agentiei noastre de digital marketing. Asta nu a presupus doar schimbarea “hainutelor” business-ului, ci si a conceptului din spatele acestuia, aducand in fata ceea ce ne diferenteaza de competititorii nostri. Numele a ramas acelasi intrucat sugereaza exact ceea ce vrem sa facem pentru fiecare partener in parte (sa lasam urmele trecerii noastre prin afacerea lui), insa logo-ul, site-ul si USP-ul sunt acum altele. Actuale. Fresh. Mai sugestive. Mai atractive. Mai reprezentative.

Nu doar SEO. Nu doar branding. Nu doar performance. Suntem all in. Acesta este crezul nostru, ideea care ne descrie cel mai bine si care creioneaza punctele forte ale activitatii noastre.

La fel cum in poker participantii aleg sa dea all in atunci cand simt ca joaca cele mai bune carti, la fel si noi punem pe masa toate serviciile de care un business are nevoie pentru a putea rula campanii integrate de marketing online, dar si toate resursele de care dispunem, pentru a le oferi clientilor rezultatele promise. Fiindca avem cu ce.

Avem o mana foarte buna – chinta roiala – reprezentata de echipa noastra de oameni profesionisti, implicati si dedicati, dar si de serviciile integrate pe care le oferim colaboratorilor nostri: de la creatie grafica si programare, la strategie completa si implementare de campanii multiplu declinate. De la comunicare, la performanta.

Ne mandrim cu specialisti in comunicare si branding (creativii), precum si specialisti in performance marketing (tehnicii si analistii), astfel incat ecuatia ce aduce cele mai bune rezultate in marketingul online sa fie completa. Serviciile noastre includ: Google Ads si alte canale de tip Pay Per Click, comunicare si campanii social media, SEO, email marketing, CRO, copywriting & content writing, media planning si media buying, web design si creatie grafica.

In cei 9 ani de experienta in marketing digital, am reusit sa adunam peste 175 de clienti in portofoliul agentiei noastre, din peste 50 de domenii diferite, sa cream si sa optimizam peste 1.500 de campanii nationale si internationale, cu bugete de peste 5 milioane €.

Fiindca ne dorim sa contribuim la dezvoltarea companiilor romanesti, prin campanii de marketing online eficiente şi profitabile, am creat un mediu de afaceri sanatos, care functioneaza dupa principii morale, avand atentia tintita mereu catre rezultate si atingerea obiectivelor. Suntem o echipa vesela, dar ambitioasa. O echipa care iubeste provocarile. O echipa abordabila. O echipa careia ii place doar buna dispozitie. Stii ca nu se poate sa fii bine dispus daca nu ai succes, nu?

Cuvintele care ne caracterizeaza corect si complet:

Creativitate;

Transparenta;

Procese si proceduri interne bine conturate si eficiente;

Feedback continuu;

Competenta;

Expertiza;

Rezultate;

Adaptabilitate si flexibilitate;

Proactivitate;

Comunicare activa si inteligibila.

Iti doresti ca si business-ul tau sa se dezvolte constant? Esti all in cand vine vorba de eforturile care trebuie facute in acest sens? Ia legatura cu noi si lasa-ne sa preluam provocarea ta! Contacteaza-ne online, aici sau la numarul de telefon 0725 771 526.

Esti all in
cu noi?

Ia legatura cu noi si lasa-ne sa preluam provocarea ta!

Toti partenerii nostri beneficiaza gratuit de un audit al performantei propriilor site-uri (Conversion Rate Optimization) dedicat cresterii experientei utilizatorilor (UX) si a ratelor de succes.